ІІ польсько-українська студентська конференція “Методи і технології педагогічних досліджень”

З 30.05 – 31.05. 2019 року в Краківському педагогічному університеті імені Komisji Edukacji Narodowej відбулася ІІ польсько-українська студентська конференція “Методи і технології педагогічних досліджень”    (ІІ Polsko-Ukrainskie studentkie seminarium naukowe “Metody i techniki badan pedagogicznych”), яка стала доброю традицією між двома університетами.

У конференції брали участь польські студенти і студенти ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” педагогічного факультету, та магістранти (Скрентович Т.. Янкощук В., Маланій Л., Лужна Л., Сухай Б.), які достойно представили свої наукові дослідження.

Метою проведення конференції був розгляд проблем виховання та навчання, соціалізації молодшого школяра, перспективи налагодження співпраці та обміну досвідом між студентами і науковцями.

У програмі конференції відбулися презентації наукових-студентських робіт, круглий стіл з проблематики конференції, тематичні дискусії.

В рамках конференції студенти відвідали різні навчальні, соціальні заклади.

Робота на конференції згуртувала студентів навколо постановки та розв’язання актуальних проблем сучасної освіти, несла нові ідеї, пропозиції, науковий грунт для подальших наукових пошуків.

Завершилась конференція врученням сертифікатів учасникам, смачнм обідом та  захоплюючою екскурсією м. Краковом і теплими дружніми стосунками, які сподіваємось, переростуть у подальшу наукову співпрацю.