Тиждень спільної навчально-виховної роботи кафедри та колективу Івано-Франківської загальноосвітньої школи І ступеня № 26

У відповідності до укладеної угоди в  рамках реалізації програми «Співпраця школи і закладу вищої освіти»  з 21 по 25   жовтня було проведено тиждень навчально-виховної роботи на базі Івано-Франківської загальноосвітньої  школи І ступеня № 26.

З боку школи організацію роботи здійснювали директор закладу загальної середньої освіти І ступеня Ільчишин Н.Є та заступник директора  з навчально-виховної роботи Сабодах Л.О. З боку кафедри, – зав.кафедри проф. Луцан Н.І., доценти Максименко Н.Б. і Хімчук Л.І.

Протягом тижня було проведено ряд заходів, спрямованих  як  на  вдосконалення процесу підготовки майбутніх учителів початкової школи до майбутньої професійної діяльності, так і на підвищення якості навчання молодших школярів. Серед них – відкриті уроки,  які провели вчителі Романишин-Кісь Н.З. та Мельник Р. М.

Учителі на високому рівні продемонстрували студентам інноваційні методики навчання, особливості  інтегрування змісту навчальних предметів початкової ланки освіти у  відповідності з  вимогами  Нової української школи.

Майбутні бакалаври мали можливість брати участь як у проведенні уроків,так і в обговоренні їх результатів.

Продовжуємо співпрацю кафедри  зі школами міста та області.