Наші студенти долучилися до тихої акції «Ангели пам’яті»

Тиха акція «Ангели пам’яті» відбулася днями у Музеї писанкового розпису в м.Коломия. У ній взяли участь студенти Коломийського навчально-наукового інституту Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника та працівники музею. Ініціатором акції вже впродовж кількох років поспіль виступає відома українська  співачка, громадська діячка Анжеліка Рудницька.

«Вшанування Небесної сотні є важливою і пам’ятною подією, адже молоді люди віддали і віддають сьогодні свої життя заради змін у нашій країні. Вирізати з паперу білих ангелів – це найменше, що ми могли зробити. Нехай ці ангели пам’яті нагадують людям не тільки про загиблих, а й про тих, хто нині захищає наші домівки на сході країни», – зазначила голова студентської ради Коломийського навчально-наукового інституту Марта Кобилянська.

Під час проведення акції студентка 1 курсу спеціальності «Початкова освіта»  Коломийського навчально-наукового інституту  Надія Гаврилюк виконала тематичну пісню.

У рамках програми заходу наші студенти та викладачі Коломийського навчально-наукового інституту розвішали на території міського скверу Коломиї та в центрі міста близько трьох сотень паперових янголів, що символізують скорботу і шану.

“У пам’яті кожного з нас потрібно зберегти ті події, що відбувалися під час Революції Гідності. Ми завдячуємо нашим Героям Небесної Сотні і низько вклоняємося їм. Віддаючи їм свою шану, викладачі та студенти від щирого серця долучилися до цієї акції”, – зазначила Галина Волощук, викладачка кафедри філології Коломийського навчально-наукового інституту.