Звітна наукова веб-конференція викладачів кафедри фахових методик і технологій початкової освіти

07.04. 2021. відбулося засідання підсекції кафедри фахових методик і технологій початкової освіти в межах проведення звітної наукової конференції викладачів, докторантів, аспірантів університету за 2020 рік.

Зі вступним словом виступила завідувач кафедри проф. Луцан  Н.І., яка привітала учасників конференції з початком роботи, окреслила основні завдання, які мають бути поставлені перед викладачами кафедри в світлі нещодавно прийнятого Нового державного стандарту вищої освіти з підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня.

Цікаві повідомлення на актуальну для вищої школи тематику представили такі викладачі кафедри:д. філ. наук, проф. Качак Т.Б. –«Літературна освіта майбутніх учителів початкової школи в умовах дистанційного навчання»;д. філософ. н, проф. Качмар О.В.–  «Вербальна агресія та шляхи її подолання в освітньому середовищі; к.пед.н., доц. Плетеницька Л.С. –  «Підготовка магістрів до моделювання та проведення міжпредметних навчальних простів математичного змісту в Новій український школі»;к.пед. н., доц.  Максименко  Н.Б. –  «Реалізація змістової лінії «досліджуємо медіа» на уроках української мови в початковій школі», к. пед. н.,викл. Вербещук С.В.– «Впровадження інноваційних технологій навчання в освітній процес початкової школи».

В обговоренні активну участь взяли всі учасники конференції.

У завершальному слові проф. Луцан Н.І. відзначила важливість та актуальність представленої для розгляду тематики,належний рівень фахової дискусії тапобажала викладачам успіхів у подальшій науковій діяльності.