Настановча нарада з виробничої науково-педагогічної практики для студентів спеціальності 013 «Початкова освіта» ОР магістр

На педагогічному факультеті на платформі Zoom відбулася настановча нарада стосовно організації виробничої науково-педагогічної практики для студентів спеціальності 013 «Початкова освіта» ОР «магістр». Факультецький керівник практики канд. педагогічних наук, викладач кафедри фахових методик і технологій початкової освіти Вербещук С.В.

У процесі настановної наради ознайомлено магістрантів: – з метою й завданнями виробничої науково-педагогічної практики, – з змістом та особливостями оформлення звітної документації. Фахові керівники-методисти: доктор педагогічних наук, професор Білавич Г.В., доктор педагогічних наук, професор Благун Н.М. та кандидат фізико-математичних наук, доцент Довгий О.Я. кафедри педагогіки початкової освіти запропонували інструктивно-методичні рекомендації для магістрантів щодо вивчення навчальних предметів та організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти. Учасники настановної наради надавали рекомендації щодо проведення залікових уроків та відповідали на запитання студентів. Також обговорили можливості створення електронного обігу звітної документації та створення електронної бази виробничої науково-педагогічної практики.