Вебінари Clarivate у лютому 2022

10 лютого 2022, 16:15–17:15

Тема: 20 років Будапештській ініціативі відкритого доступу: як змінився публікаційний ландшафт (серія Clarivate науковцям 2022)
Тези: Відкритий доступ. Відкрита наука. Визначення. Складові. Функції. Вплив на публікації. Відкритий доступ та його види. Вартість публікацій. Вплив на доступ і поширення знань . Аналіз відкритих публікацій України.

Реєстрація:https://bit.ly/3HIJ3U8 (необхідно заповнити реєстраційну анкету що відкривається при натисканні слова Register)

23 лютого 2022, 10:15–11:15

Тема: Research Smarter: Derwent Innovation Index: додаткові можливості для наукових досліджень
Тези: Дослідницька діяльність науково-дослідних установ та університетів відіграє вирішальну роль у життєвому циклі інновацій. Результати досліджень відбиваються у публікаціях та патентах. Виконуючи стандартні пошуки і намагаючись зрозуміти тенденції досліджень, наукова спільнота часто схильна покладатися лише на дані публікацій, нехтуючи важливими патентними даними. На вебінарі обговоримо патентні дані, доступні у Web of Science та інших рішеннях Clarivate.

Реєстрація:https://bit.ly/3ubJumn (необхідно заповнити реєстраційну анкету що відкривається при натисканні слова Register)

24 лютого 2022, 10:15–11:15

Тема: Research Smarter: Визначення експертів за допомогою даних Web of Science
Тези: На вебінарі сфокусуємося на здобутках науковців за даними Web of Science Core Collection. Розглянемо прикладні задачі:
• Хто є кваліфікованими спеціалістами з моєї спеціальності та є лідером?
• Де знаходяться центри передового досвіду в конкретному регіоні?
• З якими дослідниками варто шукати партнерства?
• З якими фахівцями співпрацюють мої конкуренти?
• Можливості та функції Publons та Orcid.

Реєстрація:https://bit.ly/345MPZt (необхідно заповнити реєстраційну анкету що відкривається при натисканні слова Register)

Вебінари проводить Тихонкова Ірина, к.б.н.,
Консультант з регіональних рішень Clarivate