Звітна наукова веб-конференція студентів

7 квітня на кафедрі фахових методик і технологій початкової освіти відбулася звітна наукова веб-конференція студентів університету за 2021 рік. У її роботі взяли участь понад 50 студентів Педагогічного факультету. Роботу забезпечували три підсекції: мовно-літературна (модератор проф. Тетяна Качак), мистецька (керівник проф. Олександра Качмар), математично-природознавча (модератор проф. Руслана Романишин). Грунтовні доповіді учасників  присвячені теоретичним та практичним проблемам викладання у Новій українській школі. Юні науковці продемонстрували креативні напрацювання з методик викладання мови, читання, математики, мистецтва та інших дисциплін.

Кожен з учасників- уже переможець, уже найкращий, адже в такий не простий для країни час виконують свій обов’язок- навчаються, активно допомагають, волонтерять, працюють на користь своєї країни.

Всі виступи-це самостійне наукове дослідження, в яких розкриваються питання формування ключових компетентностей, розвитку критичного, творчого, логічного мислення учнів, морально-етичного, патріотичного, естетичного виховання молодших школярів.

За результатами конференції кращі наукові розвідки рекомендовані до публікації в університському збірнику студентських наукових праць “Еврика XXII”.

Автори найкращих наукових доповідей і презентацій будуть відзначені грамотами ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та декана Педагогічного факультету.